maanantai 14. maaliskuuta 2011

Neiti N & Valkoiset Seinät
Me rakennamme. Tai minä en rakenna. Mieheni rakentaa. Tai rakensi.(miten tämä nyt onkaan NÄIN vaikeaa selittää....)
Rakensi kunnes meni töihin, okei ;) ?
Noh, me siis rakennamme. Olemme rakentaneet jo herraties kuinka kauan.
Pitkästä tavarasta.
Pirun (ja tähän kohtaan tulee iso PIIP ja lause jatkuu...) pitkästä tavarasta...
Siinä säästää.
Säästää.
ja säästää.


Onneksi, kuten ystäväni sanoi kauniisti, omaan LEHMÄN HERMOT....
Kaunista, eikö totta ?

Mutta että, rakentamisesta....
Vaikka jo vuosia on miettinyt, pähkäillyt, suunnitellut, visioinut ja VAIKKA MITÄ, ja mahtava Asiantuntija, asiantuntija isolla A-kirjaimella, on koko prosessissa mukana, niin se hetki kun annetaan lyikkäri käteen ja käsketään HETI merkata jokIKINEN seinänpätkä että mitä materiaalia siihen tulee, on jännittävä.

Erittäin jännittävä....

Sillä siinä hetkessä kun tajuaa, että tässä on jo valmista seinäpintaa ja tähän tulee, ai siis tähän OIKEESTI jo kohta laitetaan joko maalia tai tapettia, niin näin kahden vuoden jälkeen..... se tunne ON ihan älyttömän hieno!
Oijjoi....
Että sitä vielä joskus OMAAN kotiin.... 

Niin siis asiaan sitten.
Kun iskee "vauhtisokeus", kun seinäpinnat vaan vilisee silmissä, tapettirullista ei ole tietoakaan tai kaikki on jo IHAN sumeeta aivolohkoissa, kummassakin, niin siinä kohtaa on ehkä maailman hienointa huomata niinkin ihana asia kuin Ystävä.

Ystävä, joka tulee puolivalmiiseen kotiin. Kävelee tyynen rauhallisesti sisään ja toteaa että no valkoista maalia, toki.
Siinä kohtaa kun itse aikoo kaikki pinnat vetästä maalilla/paneloida/tapetoida/mitälie, niin on hyvä ottaa kylmänrauhallisenviileä mielipide ja makustaa sitä, ja hetken ajan päästä todeta että tottatosiaan, VALKOINEN maali!

Miten sitä voikaan tulla niin vauhtisokeaksi, ettei niinkään yksinkertaista asiaa kuin valkoinen maali muistunut mieleen....
Toki.
Sehän se.

KAIKKEIN järkevin.
Vuosien päästä (tai voi olla että vähemmänkin aikaa riittää....) kun valkoiset seinät alkavat tökkiä, niin siihen mennessä on VARMASTI muodostunut visio haluaako kenties tuoda johonkin seinään lisää väriä, kenties tapettia yhdelle, kahdelle seinälle....


Joten, KIITOS, Neiti N.
Kullanarvoinen Olet....

Ei kommentteja: