torstai 3. helmikuuta 2011

Pikkusen tuli...

Ni sitä KEVÄTTÄ ny rintaan! Uuden pöydän muodossa. Löysin (miten mä aina vaan LÖYDÄNKIN, tulee vaan NOKAN ETEEN, oli IHAN pakko ostaa ja muut selityksetsivuseiska joita Armastukseni saa kuullakkaan...) niin ni löysin Pentikin pöydän joo, ALEsta, ja no hei, pakkohan se oli, kotiin asti raahata!

Joten siitä sitte, olohuone uuteen järjestykseen ja jos nyt jotain positiivista (pöydän lisäksi siis) ni tuli heiluttua todella imurin ja rätin kanssa. Ja lapset, ilmiselvästi asutaan hippasen syrjässä ja vieraita käy harvakseltaan, sillä lapset oli muutoksesta innoissaan (lue. voi lapsraukat)

Joten kevättä kohti, kevät rinnassa. No, ainaski parempi mieli, edes tälle päivälle.

4 kommenttia:

Heli-Paula kirjoitti...

Aivan ihana pöytä!! Pääsiskö siltä kaffittelemaan...

Jenni kirjoitti...

Eks o, mäki tykkään =)
Ja TOKI kaffetellaan!!

anniina.viitala kirjoitti...

Hips... Sulla on ny sitte MUN tuolit ja MUN pöytä... Miten noi on sun kotiin päätynyt, kun niitten piti tulla meille???! Joo, meillä on ny sit ihan erit pöytä ja tuolit täällä. =) Ihana toi pöytä... Oon ihastellut sitä Pentikillä Porissa ja Pentikillä Tampereella. Ei vaan täyttänyt miehen kriteerejä kun täyty olla jatkettava... Huoh... Mut ihana teidän uuteen kotiin!!! =)

Jenni kirjoitti...

Voi ei, TÄNNEKKÖ ne nyt sitte tuli ;)

Hivelin tota pöytää aina Sokkarin alakerrassa ja en EDES uskaltanu hintaa katsoa.. Kun huonekalussa lukee sana Pentik, ei kannata katsoa hintalappua jos ei oo paljoo ylimäärästä rahaa =)

Viime vkolla kävin alakerrassa ja jonottaessani kassalle huomasin kassojen vieressä pöydän, SIINÄ SE OLI! Ja ALElappu päällä....

Joten tännehän se tuli. Ja olkkarissa on. Ja on muuten I H A N A, ettenkö sanois ;)