perjantai 4. helmikuuta 2011

Kirppislöytö


Täällä Porissa on E R I N O M A I S I A kirppiksiä. Monta. TOSI monta. Jopa siinä määrin että saas nähdä mahtaako kaikki "selvitä". Mutta näin asiakkaan kannalta ihana tilanne. Voi kiertää ja kaartaa ja poimia. On valinnan varaa!!


Muistan ku just oli pari. Nyt on jo niin monta kirpparia etten edes tiedä montako niitä on.
Enkä tod ole kaikissa edes käynyt. Aika ei riitä. Mutta NIIN ihanaa kun edes yhdellä pääsee silloin tällöin käymään. Kuten eilen. Alle puoli tuntia. Vanhimman lapsen kanssa. Pojalle jääkiekkokortteja, äidille Iittalan mustikansininen mikätuonyton? Aalto "vaasiko"?
Enkä tiedä miten löytö se nyt olikaan, mulla ei ole tuommosen hinnasta mitään tietoa, mutta hinta ei tuntunu pahalta, 5 ja puoli euroa. Ihme väri, kolahti. Hei haloo, mustikansininen??
(MIKÄ mua vaivaa näiden ihme värien kanssa...?)

Ja tulppaaneja. Terrasta. Toki.
I H A N I A


Miten noin pienet asiat voikaan piristää?


Eikä toi uus pöytäkään hullummalta näytä ;)

Perjantaita!

4 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Moikka! Hei, ihanaa, että uskaltauduit bloggaukselle! Tiätkös kun eilen katselin just noita meidän vanhoja tuoleja nistä lehteen tulevista kuvista. Pienen ikävän tunsin sydämessäni :)

Mutta toinen juttu; Ostin sellaisen Olivian ja Divaanin yhteispaketin ja selatessani oliviaa, oli pakko huutaa T katsomaan. "Kato, toi on SE Jenni, joka osti meidän tuolit!" Mikä sattuma, maailma on pieni! :)

Tiiätkös, kun mun on ihan vallan Porin kirppikset kiertämättä. Joskus 90-luvulla kävin Palinilla, mutta sen jälkeen ei ole tullut poikettua. Pitäs varmaan joskus! :) Kiva löytö toi aalto!

Jenni kirjoitti...

Hei Emilia!

Uskallettu on, korkattu, niin sanoakseni =)

En yhtään ihmettele että kaihersi sydämessä, tuolit ON ihanat (ja ihanaa, täällä vaan vielä kääntyy veitsi.... =(

Juu kyllä, oikein huusit Tlle, SE Jenni ;)

Sulla on niin paljon kahlattavaa, niinkus kirjotin, mä olen täysin pudonnu kärryiltä kirppisten määrästä täällä. Ennen kierrettiin kaikki, nyt ei ehkä edes yks hela päivä riittäis, näitä on täälä!

Jos tarvit vinkkejä sijainneista, ei muuta ko kysymään, voin opastaa ;)
SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI RETKEÄ PORIIN!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Mikä kirppis olis sellanen mihin ainakin kannatais mennä? Oottekö käynyt siellä "varaosapankissa/rakennusapteekissa" vai mikä se oli? Onko hyvä? Entä kun etsii huonekaluja, siis vanhoja. Onko joku missä olis hyvät valikoimat?

Porissa tulee poikettua melkein kerran viikossa ainakin. Ruokakin ostetaan melkeinpä vallan prismasta. Joskus pitäis vain jalkautua hiukan pidemmälle :)

Ihana että tuolit sai hyvän kodin ja ne on ollut mieleen! :)

Jenni kirjoitti...

Ulvilassa on jo ainaskin kaks kirppistä, Friitalassa ja Harmaalinnassa.
Harmaalinnasta voi löytää kaluja, miksei Friitalastakin, kun usein käy ni sit voi aina joskus "napata".

Hyllymeri Keskuskartanon alakerrassa, siellä on kans huonekaluja, mieheni löysi sieltä Ellalle jatkettavan puisen vanhan sängyn, 20 euroako se nyt makso?
Kunnostettavassa kunnossa, mutta mikäli sua yhtään tunnen ni just sellasia säkin ehkä etsiskelet ;)

Iittalan pikku maljan löysin Sisätorilta, Itsenäisyydenkadulta, vanhan Alkon tiloista.

Vähiksellä eli Vähärauman kirppiksellä tulee kans rampattua, lähinnä meitä.

Ja uus ihana mikä varmasti on kans käymisen arvoinen on HalpaHallin ja Gigantin välis (nimeä en muista), siistit, uudet tilat, siisti vessa jossa voi myös sovittaa kerrankin tilavasti ja puhtaassa tilassa, sekä leikkipaikka lapsille!